Μενού
Το Καλάθι σας

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική, Χρεωστική Κάρτα 
Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει αυτόν τον γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του. Η διαδικασία είναι απόλυτα  ασφαλής διότι με την επιλογή αυτή μεταφέρεται αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Ο πελάτης ενημερώνεται από την τράπεζα Πειραιώς για την επιτυχή συναλλαγή με τον τρόπο αυτό, μέσω email

Με την επιλογή της πληρωμής με πιστωτική/ χρεωστική, δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση, κάτι που μπορεί να ισχύει σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή, τα μεταφορικά ανέρχονται σε 3.00 Ευρώ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 80 Ευρώ


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR7801720540005054105993723

Όνομα δικαιούχου: BARDHI MARIANΓια την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Έπειτα θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω e-mail στο onebox.gr@gmail.com, την επιβεβαίωση της κατάθεσης με τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Τυχόν έξοδα εμβάσματος από την τράπεζα, επιβαρύνουν τον αγοραστή. Ο χρόνος επιβεβαίωσης της κατάθεσης ανέρχεται στις τρεις εργάσιμες μέρες από την αποστολή της παραγγελίας. Έπειτα από αυτές, εάν δεν υπάρχει επιβεβαίωση η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Αντικαταβολή 
Ο Αγοραστής μπορεί να διαλέξει τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή για δική του διευκόλυνση. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει επιπλέον μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής στο ποσό των 2.00 Ευρώ και ισχύει για όλη την Ελλάδα.